miercuri, 21 august 2013

DEZVĂLUIRI ULUITOARE făcute de CIA în legătură cu ULTRASECRETA BAZĂ AREA 51, unde se ştie că a fost studiat EXTRATERESTRUL de la Roswell!


POSTAT: 17 August 2013, Ora 18:14

Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) a SUA a făcut recent o serie de dezvăluiri uluitoare.

  • DEZVĂLUIRI ULUITOARE făcute de CIA în legătură cu ULTRASECRETA BAZĂ AREA 51, unde se ştie că a fost studiat EXTRATERESTRUL de la Roswell!
Advertisement
Dacă până acum ultrasecreta bază Area 51 apărea doar în poveştile pasionaţilor de OZN-uri, nefiindu-i recunoscută niciodată existenţa, în cele din urmă CIA a decis să rupă tăcerea.

Informaţiile privind disecţia extraterestrului prăbuşit cu o navă la Roswell, care se presupunea că a fost sudiat în Area 51, sunt doar nişte speculaţii, potrivit oficialilor.

În documentele declasificate apare clar destinaţia bazei: Area 51 a servit pentru testarea faimoaselor avioane-spion din timpul Războiului Rece. Este vorba de un raport oficial privind istoria programului U-2 între 1954 şi 1974, redactat de doi istorici ai CIA şi recent declasificat, care face dezvăluirile.

Pe parcursul a 400 de pagini ale raportului nu există nici o menţiune despre extraterestrul de la Roswell, al cărui OZN s-ar fi prăbuşit în New Mexico în 1947 şi care, potrivit legendei, ar fi fost apoi ascuns şi studiat în Area 51.

Încă de la începerea zborurilor de încercare şi antrenament în iulie 1955, ''altitudinea mare a U-2 a dus rapid la un efect secundar neaşteptat: creşterea fenomenală a semnalărilor referitoare la obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri)", relatează autorii CIA.

În acea epocă, avioanele comerciale zburau la o înălţime între 3.000 şi 6.000 de metri. Avioanele U-2 zburau la peste 20.000 de metri altitudine. ''În acea epocă, nimeni nu bănuia că este posibil zborul cu echipaj uman la 20.000 de metri altitudine, prin urmare nimeni nu prevedea că poate fi văzut un obiect atât de înalt pe cer'', au explicat ei.

Din cauza caracterului ultrasecret al programului U-2, anchetatorii de la Air Force însărcinaţi cu ancheta privind semnalările de OZN-uri ''nu puteau să le răspundă, celor care le scriau, despre adevăratul motiv '' al acestor fenomene, au precizat cei doi istorici, potrivit Agerpres.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/area-51-studiat-cadavru-extraterestru-roswell-dosare-cia-459636.html#ixzz2ccMjvwnM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu