joi, 25 iulie 2013

Bogdan Chirieac, senior editor DCNews: Nicăieri în spaţiul european nu poţi fi întrebat DE CE ai publicat un material

de A.M.P   •   25 Iul 2013   •   17:53 Comenteaza
Ceea ce s-a întâmplat astăzi (la DNA - n.r.) reprezintă cel mai grav atac la adresa democraţiei din România postdecembristă, a afirmat analistul Bogdan Chirieac, Senior Editor DCNews, în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, completând că situaţia poate fi remediată doar prin apelul la instituţiile internaţionale.

"Întâi am avut impunitatea politicienilor. După câţiva ani ai epocii Băsescu, aceasta putere absolută s-a dus în mâna procurorilor, care pot face absolut orice, cu oricine", a declarat Bogdan Chirieac, Senior Editor DCNews.

DNA-ul urmăreşte Antena 3. Mihai Gâdea: "Vorbesc în cunoştinţă de cauză. Antena 3 NU are nicio legătură cu acest caz!"

Bogdan Chirieac a afirmat că situaţia nu poate fi remediată prin resurse interne, şi asta pentru că nu "am văzut clasa politică din România să aibă atitudini ferme".

"Singura şansă în acest moment este apelul la instituţiile internaţionale", a afirmat analistul.

Chirieac subliniază că, nicăieri în spaţiul european, un jurnalist nu este chemat de procurori şi întrebat de ce a publicat un material care nu conţine calomnii, ci chiar fapte care au fost ulterior confirmate de DNA, făcând referire la chemarea lui Mugur Ciuvică la sediul DNA.

"Asta se mai întâmplă la Moscova, la Sasha Lukashenko la Minsk, nu cred că se mai întâmpla la Kiev. Nicăieri în spaţiul european nu poţi fi chemat şi întrebat de ce ai publicat un material", a conchis analistul.

Citeşte şi:

Adrian Ursu, despre acţiunea DNA de a urmări penal Antena3: "Cine e OBSEDAT în ţara asta de Antena3?!"

http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu