sâmbătă, 1 iunie 2013

Au averi de milioane de dolari, dar le tremură mâna când vine vorba de bacşiş! Ei sunt zgârciţii din showbizul internaţional!

Vineri, 31 Mai 2013, 19:27
134 vizite - 0 comentarii


click pe poza: FOTO (1)



În ciuda faptului că au conturi grase în bancă, multe vedete internaţionale nu sunt deloc generoase.

Le place să mănânce bine, să meargă la restaurante de fiţe şi să fie serviţi ca la carte, însă, când vine nota de plată, nu se comportă tocmai ca nişte oameni care au averi de milioane de dolari.
Unele staruri din showbiz-ul internaţional sunt atât de zgârcite încât abia le lasă ceva bacşiş ospătarilor, ba unele chiar pleacă fără să lase nimic.
Mick Jagger - Liderul legendarei trupe rock Rolling Stones este unul dintre cei mai zgârciţi artişti din lume. Deşi are o avere estimată la 225 de milioane de dolari, îi cam tremură mâna când vine vorba de bacşiş. Ospătarii de la pizzeria Paradiso din Washington susţin că muzicianul a mâncat de 90 de dolari şi le-a lăsat doar 10 dolari şpagă. Şi acesta a fost unul dintre cazurile fericite, pentru că de cele mai multe ori a plecat din local fără să lase măcar un cent pentru cei care l-au servit.
Kirsten Dunst - Nici actriţa nu prea este pe placul angajaţilor din restaurante. Ţine la fiecare bănuţ şi nu lasă niciodată bacşiş, indiferent cât consumă. La o cină la care a fost recent, cosumaţia s-a ridicat la 250 de dolari, dar vedeta a achitat fix cât era pe nota de plată, nimic pentru cei care au avut grijă să o servească cu tot ce şi-a dorit.
Madonna - Şi Regina Muzicii Pop îşi cam mânâncă de sub unghii. Diva a luat masa la restaurantul Babbo din New York, de unde a plecat făcându-se că plouă, fără să lase bacşiş. Pe vremea când era măritată cu regizorul Guy Ritchie, cei doi au fost la o cină romantică în West London. Consumaţia s-a ridicat la 400 de dolari, dar pentru ospătari abia au lăsat ceva mărunţiş, aproximativ 18 dolari.
Britney Spears - Turbulenta cântăreaţă este şi ea foarte strânsă la portofel. Ospătarilor care au servit-o ca la carte la localul de fiţe One Sunset din Hollywood nu a catadicsit să le lase ceva, achitând doar nota de plată de 250 de dolari. În puţinele cazuri în care lasă bacşiş, Britney îşi cam bate joc de angajaţi. La o benzinărie, după ce a plătit, i-a aruncat câteva bancnote pe jos celui care s-a ocupat de ea, spunându-i: "Acolo e bacşişul tău!".
La polul opus

În lumea showbiz-ului internaţional sunt, însă, şi vedete cu dare de mână. Printre cei care sunt extrem de generoşi cu ospătarii şi nu numai, cu aproape toţi cei care îi servesc, se numără Drew Barrymore, Bill Murray, Charlie Sheen, David Beckham şi Russell Crowe. Johnny Depp este în topul generoşilor, el obişnuind să lase la restaurant un bacşiş la fel de constistent ca şi nota de plată.
Taguri:   vedete,  bacsis,  showbiz international,  
Autor:    Libertatea
Sursa:   www.libertatea.ro

Un comentariu: