sâmbătă, 4 mai 2013

Cat costa un sejur in Delta Dunarii
Sâmbătă, 04 Mai 2013, 07:55
21 vizite - 0 comentarii
(P) Va recomandam: Colectia TOP SECRET de la TINAR
click pe poza: FOTO (1)
Paradisul este aici pe pamant, totul este sa ai fler sa il descoperi, dar si bani suficienti, ca sa il explorezi in voie.
Locuri de o frumusete uimitoare, cu peisaje ca la inceputurile lumii, va pot transforma vacanta de Paste intr-una de neuitat. Accesibile pana nu demult doar strainilor, resorturile din Delta Dunarii sunt gata sa primeasca oaspeti.
O vacanta perfecta incepe cu un rasarit de soare si o iesire pe lac, pentru a privi in tihna uluitorul spectacol dat de natura. Iar daca ghid va este un localnic, e imposibil sa nu va intalniti cu regele Deltei - pelicanul. De Paste, resorturile de 4 si 5 stele de aici sunt foarte cautate.
La 300 kilometri distanta de Bucuresti si 17 kilometri de Tulcea, la Somova, gasiti un refugiu elegant ca o oaza. Privelistea va taie rasuflarea, iar cele 30 de vile cochete in armonie cu natura va fac imediat sa uitati ca sunteti in Romania.
Delta Dunarii, Samova, resort de lux Delta Resort
O vila eleganta are un living spatios, cu seminee si o canapea extensibila si un dormitor generos. O noapte va costa 86 de euro in weekend, indiferent de perioada, iar in cursul saptamanii tarifele mai scad cu 15 euro. Pe vremuri, acest complex era inaccesibil romanilor. Acum insa preturile au scazut.
Lasam in urma acest sat de vacanta si mergem mai departe spre Murighiol, o localitate aflata la 30 de kilometri de Tulcea. Pe drum, printre canale, lumina apusului te cheama aproape magnetic intr-o lume pe care n-ai mai vrea sa o parasesti. La scurt timp, descoperim un alt resort de 4 stele, care se intinde pe zece hectare.
Facem un tur: plecam de la terenurile de tenis, trecem pe langa locurile de joaca, ne uimeste bisericuta in stil bizantin si ne oprim la centrul SPA, care are jacuzzi, piscina interioara si chiar o salina. O noapte de cazare costa 350 de lei in week-end si 300 de lei in cursul saptamanii.
Delta Dunarii, Murighiol, resort de lux Puflene 3
Cei mai multi turisti aleg pensiune completa, cuceriti definitiv de specialitatile de peste. Pe langa traditionalul bors si saramura de crap, un maestru bucatar ne indeamna sa incercam zacusca de somn.
Turistii care vor mai multa intimitate pot inchiria o vila. In Dunavatu de Sus, de exemplu, o casuta are tarife de trei stele, conditii de patru si priveliste de cinci. Costa 150 de lei pe zi, insa tariful se poate negocia, in functie de numarul camerelor inchiriate, iar pentru clientii fideli exista de asemenea reduceri. Iar vestea cea mai buna este ca peste tot puteti sa ajungeti cu masina.
Pentru cei mai putini pretentiosi, amatori de odihna activa, de pescuit si plimbari cu barca pe canalele Deltei, exista si variante mai ieftine. De exemplu, in Crisan, la o pensiune de 3 stele, cu program special de Paste inclus (pensiune completa, pescuit si plimbari cu barca, pentru cei interesati) sejurul costa 680 de lei de persoana, pentru 4 zile, in perioada 3-7 mai.
 
sursa; stiri.com.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu