marți, 23 aprilie 2013

Ponta, despre europarlamentare: Miza PSD este mult mai mare. Vom avea un candidat pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene

de S.T.   •   22 Apr 2013   •   20:54 Comenteaza (12)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după şedinţa USL, că subiectul începerii campaniei pentru europarlamentare din partea PSD nu trebuia să facă obiectul discuţiilor din USL.
   
Nici nu trebuie să am discuţii în USL despre campania PSD, e o fractură logică aici(...) Eu am vorbit la Congres cu militanţii PSD, cărora le-am zis foarte clar, "nu vă culcaţi pe o ureche că am câştigat alegerile în 2012, avem europarlamentare, după avem prezidenţiale cu Crin Antonescu candidat". Ideea că de mâine ... a fost până la urmă un îndemn la activitate, pentru că la europarlamentare mobilizarea va fi foarte importantă, a spus Ponta.
   
"Avem şansa şi posibilitatea, aşa cum rezultă din raportul de forţe actual, să avem mai mulţi europarlamentari decât PPE şi să avem candidatul pentru preşedinţia Comisiei Europene. Noi, de altfel, PES vom avea un singur candidat, ceea ce liberalii din câte ştiu nu au, nici popularii nu şi-au anunţat candidatul", a mai spus liderul PSD.
   
Premierul a precizat că persoana celui care va fi susţinut pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene cunoaşte foarte bine România şi are "raporturi foarte bune cu România", dar a refuzat să precizeze despre cine este vorba.

   
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că este normal ca PSD şi PNL să meargă pe liste separate la europarlamentare .

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că de luni partidul intră în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, el arătând că PSD nu se va mai afla în luna mai 2014 sub "umbrela USL".
sursa; antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu