duminică, 14 aprilie 2013

EXTRATEREŞTRII în ROMÂNIA? Un ÎNTREG SAT a fost MARTORUL apariţiei unui OZN!

Cazul unei apariţii extraterestre în România, investigat de National Geographic Channel, va fi difuzat pe postul de televiziune pe 27 decembrie, în cadrul serialului "Extratereştri în Europa", potrivit unui comunicat remis Mediafax.
  • OZN
Serialul "Extratereştri în Europa" prezintă "o analiză amănunţită asupra aspectelor fascinante şi tulburătoare ale acestor întâlniri cu inexplicabilul".

Cazul apariţiei extrarerestre în România va fi prezentat în episodul intitulat "La nuntă în România", care va fi difuzat în premieră la National Geographic Channel pe 27 decembrie, de la ora 21.00.

În 2001, o pană de curent aruncă satul Năneşti din judetul Vrancea, Romania, în beznă. Când sătenii ies afară să cerceteze, un OZN roşu apare pe cer şi emite perdele rotative de lumină care se răsfrâng asupra localităţii. Oamenii merg mai departe încercând să afle despre ce este vorba, dar sunt întâmpinaţi de o apariţie suprareală, care luminează cerul nopţii... martorii sunt captivaţi de evenimentele bizare.

Timp de aproape două ore, apariţia trimite raze ciudate de lumină peste sat pentru ca apoi să dispară. Pe parcursul următoarelor zile, povestea este analizată în presă. Anchetatorii de fenomene OZN români vizitează zona căutând martori, se mai spune în comunicatul National Geographic Channel.

La nivel global, National Geographic Channel este disponibil în 440 milioane de case, în 171 tari, în 38 de limbi.

sursa; libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu