joi, 18 aprilie 2013

Bitdefender, protecţie gratuită pentru Android Data publicarii:13 aprilie 2013   |   Autor: Dorin Oancea

  Cel mai mare jucător de pe piaţa locală de soluţii antivirus, controlată de Florin şi Măriuca Talpeş, a lansat aplicaţia gratuită ce furnizează oricărui dispozitiv Android protecţie antivirus prin intermediul unei tehnologii de scanare în cloud, care nu consumă bateria.
Aplicaţia poate fi descărcată din magazinul Google Play sau de pe site-ul bitdefender.ro. Antivirusul foloseşte tehnologia de scanare în cloud pentru a actualiza permanent ameninţările informatice pentru Android.
Potrivit Bitdefender, creatorii de viruşi au dezvoltat programe prin care pot fura date personale, precum parole, pot încărca factura telefonică a utilizatorului, apelând numere cu tarif premium sau pot monitoriza e-mail-urile şi orice altă activitate derulată pe terminal. Aplicaţia Antivirus Free for Android avertizează utilizatorul în cazul detectării unei activităţi suspecte.
"Am observat o diversificare a soft-ului periculos pentru Android în ultimul an, aşa că am creat această soluţie pentru a contracara ameninţările create zilnic pentru acest tip de terminale. Întrucât ne dorim s-o vedem utilizată la scară cât mai largă, am realizat-o uşor de folosit, cu impact minim asupra bateriei şi cu efect letal asupra viruşilor", a declarat Cătălin Coşoi, chief security strategist, Bitdefender.
sursa; businesmagazin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu