marți, 30 aprilie 2013

Atentie la bolile de alimentaţie!


Atentie la bolile de alimentaţie!
Statisticile din ultima perioada arata o crestere alarmanta a cazurilor de de alimentatie la nivel mondial.
Conform specialistilor, multe din aceste afectiuni ar putea fi prevenite cu ajutorul adoptarii unui stil de viata sanatos. Din meniul zilnic nu trebuie sa lipseasca carnea slaba, pestele, lactatele, cerealele, fructele si legumele proaspete, evitand pe cat posibil consumul de grasimi, sare, zahar si bauturi carbogazoase.
Medicii nutritionisti recomanda un plan de masa general, bogat in proteine, vitamine, minerale si carbohidrati, aportul caloric fiind dictat de factori precum varsta, inaltimea, nivelul de activitate, istoricul medical Ĺźi genetica. O alimentatie echilibrata in nutrienti esentiali organismului poate avea un rol semnificativ in prevenirea si in ameliorarea bolilor de alimentatie.
Tocmai din acest motiv si, avand in vedere orientarea companiei pentru productia unor sanatoase, producatorul roman de panificatie Dobrogea Grup a pus la dispozitia consumatorilor pentru introducerea in meniul zilnic, painea Dobrogea – Benecol, un produs cu esteri de stanoli din plante, care joaca un important rol nutritional si digestiv.
Painea Dobrogea – Benecol cu esteri de stanoli din plante, ajuta la reducerea colesterolului Ĺźi la prevenirea bolilor cardiovasculare. Prin consumul zilnic, timp de doua saptamani, se poate obtine o reducere a colesterolului total cu pana la 10%. Acesta valoare scazuta se mentine pe o perioada de 12 luni, daca zilnic se consuma produse cu esteri de stanoli din plante.
Conform specialistilor de la Dobrogea Grup, persoanele care consuma zilnic painea Dobrogea – Benecol isi regleaza cu aceasta ocazie si problemele digestive, ajungand la un echilibru nutritional.
Pentru efecte vizibile, este recomandat consumul zilnic a 4 felii de paine Dobrogea Benecol, pentru o perioada de minim 14 zile.
Citeste mai mult pe Healthy
sursa; napocanews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu