duminică, 24 martie 2013

Patronul echipei de hochei HSC Csikszereda îl amenință cu moartea pe blogerul Dan Tănasă


Patronul echipei de hochei HSC Csikszereda îl amenință cu moartea pe blogerul Dan Tănasă
Blogerul și jurnalistul Dan Tănasă este amenințat cu moartea de către patronul echipei de hochei HSC Csikszereda, Csató Kovács Imre. Acesta din urmă i-a transmis lui Dan Tănasă prin intermediul unei rețele de socializare că îi va tăia beregata, mesaj adresat și elevei Sabina Elena din Covasna, care a intrat în atenția presei după ce a fost la rândul ei amenințată cu moartea după ce a purtat o bentiță tricoloră la școala în data de 15 martie. Dan Tănasă a depus o plângere penală în acest sens la Poliția Miercurea Ciuc.
“Azi, un dement din Miercurea Ciuc pe nume Csató Kovács Imre, mi-a transmis următorul mesaj pe pagina mea de Facebook: ”Te büdös gazember, a torkodat kéne elvágni, a Sabinájéval együtt! TakarodjatokSzékelyföldről, terület tolvajok!”. Traducerea mesajului în limba română: ”Gunoi împuţit, ar trebui să-ţi tăiem beregata, odată cu a Sabinei! Căraţi-vă din Ţinutul Secuiesc, tâlhari de terenuri!”
Mesajul mi-a fost transmis pe paginea mea de Facebook de pe pagina de Facebook a dementului. Fără nici cea mai mică jenă, Csató Kovács Imre mă amenință cu moartea pe Facebook, atât pe mine cât și pe eleva Sabina Elena din Covasna.
Am făcut o mică cercetare pe internet pentru a afla mai multe despre acest individ și recunosc că am rămas stupefiat. Harghiteanul Csató Kovács Imre este cel mai mare sponsor al echipei de hochei HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. Informația apare chiar pe pagina de internet a clubului de hochei harghitean.
Nu există niciun dubiu că Csató Kovács Imre, harghiteanul care vre să-mi taie beregata, este sponsorul echipei de hochei din HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. Spun asta pentru că pagina de Facebook a dementului nu este făcută în urmă cu câteva zile, pentru a crea o diversiune, ci a fost deschisă în data de 9 octombrie 2009.
În cursul zilei de luni voi depune o plângere penală la Poliția Miercurea Ciuc în speranța ca acest dement să plătească pentru fapta sa. Între timp voi aștepta decizia CNCD la sesizarea mea, pe care am adresat-o CNCD în luna noiembrie 2012, cu privire la faptul că pagina de internet a clubului HSC Csikszereda, club plătit și din fonduri publice, este redactată exclusiv în limba maghiară.” (Dan Tănasă, http://www.dantanasa.ro/2013/03/23/foto-dementul-din-miercurea-ciuc-care-vrea-sa-mi-taie-beregata-este-csato-kovacs-imre-patronul-echipei-de-hochei-hsc-csikszereda/#more-10903).
NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu