vineri, 29 martie 2013

Descopera secretele karmice ale Numelui tau de Familie!

Descopera secretele karmice ale Numelui tau de Familie! Descoperirea tiparului energetic al numarului ce corespunde numelui tau de familie te poate ajuta in primul rand sa intelegi mai bine mecanismul interactiunilor dintre tine si restul familiei. Vei avea de asemenea ocazia de a descoperi legatura profunda pe care o ai cu rudele tale, legata de o anumita karma sau misiune de viata comuna.
Astfel, vei putea aduce mai multa armonie si intelegere in sanul familiei tale, stiind cu mai multa acuratete de unde ai pornit si incotro te indrepti in continuare.
Pentru calculul numerologic al numelui de familie, se va face corespondenta intre fiecare litera din nume si o anumita valoare numerica, cuprinsa intre 1 si 9, conform listei de mai jos:
  • Literelor A, J si S le corespunde cifra 1;
  • Literelor B, K si T le corespunde cifra 2;
  • Literelor C, L si U le corespunde cifra 3;
  • Literelor D, M si V le corespunde cifra 4;
  • Literelor E, N si W le corespunde cifra 5;
  • Literelor F, O si X le corespunde cifra 6;
  • Literelor G, P si Y le corespunde cifra 7;
  • Literelor H, Q si Z le corespunde cifra 8;
  • Literelor I si R le corespunde cifra 9.
Apoi se vor aduna toate cifrele obtinute in urma echivalarii numerice, rezultand un numar format din doua cifre. Aceste doua cifre vor fi la randul lor adunate, spre a obtine un rezultat final compus dintr-o singura cifra. Spre exemplu, daca adunand cifrele care corespund literelor din numele tau de familie obtii valoarea 56, vei aduna mai departe 5 6=11, iar apoi 1 1=2. Cifra 2 va fi prin urmare numarul numelui tau de familie.
 

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 1

Pentru membrii acestei familii, independenta si lupta pentru atingerea obiectivelor personale sunt caracteristici definitorii. Vor fi foarte atrasi de ideea de competitie, chiar si in cadrul familei, avand reale aptitudini pentru a fi primii in tot ceea ce intreprind.
Important este pentru ei acum sa invete sa respecte, in aceeasi masura, puterea sentimentelor si a deschiderii fata de cei dragi. Odata ce au dobandit echilibrul dintre asertivitate si acceptarea sustinerii din partea celorlalti, nimic nu va sta in calea reusitei pentru membrii familiei cu vibratia numerologica 1.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 2

Lectia de viata pentru cei nascuti in aceasta familie se refera la diplomatie, la ascultarea intuitiei, la gasirea echilibrului emotional si la intelegerea si ajutorul acordat celorlalti. Membrii familiei sunt persoane sensibile si saritoare, care pun in general bunastarea celor dragi inaintea bunastarii lor personale. Ei ezita de multe ori sa-si afirme deschis punctul de vedere, din frica de a nu-i rani pe cei apropiati.
De aceea, ei trebuie sa gaseasca acum echilibrul intre a spune ceea ce trebuie si a comunica cu adevarat ce simt, adesea ultima varianta fiind cea mai indicata pentru ei. In plus, in momentul in care vor inceta sa se conformeze la ceea ce considera ei ca sunt asteptarile celorlalti, vor descoperi la acestia mult mai multa intelegere si iubire decat ar fi crezut vreodata posibil.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 3

Membrii acestei familii au de depasit impreuna o karma legata de aparentele iluzorii si de comunicarea incompleta. De cele mai multe ori, ei dau impresia celor din jur ca au parte de o comunicare impecabila si de o armonie de nezdruncinat in sanul familiei. Insa sentimentele lor profunde raman ascunse, chiar si fata de membrii propriei lor familii.
De aceea, ei au de invatat acum lectia comunicarii sincere si lipsite de criticism. Astfel, ei vor descoperi ca veselia profunda, prietenia si creativitatea sunt resurse la care pot apela mereu cu incredere, atat in cadrul familiei, cat si in afara ei.
 

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 4

Pentru cei nascuti in aceasta familie, conceptele de datorie si munca dedicata sunt de cea mai mare importanta. Ei au tendinta de a-i judeca pe ceilalti, dar si de a se judeca pe sine in functie de cat de mult se implica pe planul muncii.
Abordarea lor extrem de pragmatica asupra vietii ii impiedica adesea sa se bucure cu adevarat de lucrurile si momentele bune din viata lor. De aceea, ei trebuie sa invete acum sa aprecieze nu numai disciplina si organizarea impecabila, ci si bucuria spontana, joaca si divertismentul constructiv.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 5

Membrii acestei familii sunt cel mai adesea foarte diferiti intre ei si au ocazia de a invata inca de mici lectia tolerantei si a acceptarii diversitatii. Ei vor fi foarte deschisi si intelegatori fata de cei din jurul lor, insa au nevoie la randul lor de la fel de multa intelegere, precum si de libertate constanta de miscare.
Este posibil ca membrii acestei familii sa experimenteze de-a lungul vietii schimbari destul de bruste fie in statutul social, fie in ceea ce priveste locuinta si stabilitatea familiala. Insa atata timp cat pastreaza o comunicare deschisa cu ceilalti membri ai familiei, oferindu-le atat sprijin, cat si libertate, ei isi vor indeplini cu succes lectia actuala de viata.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 6

Pentru cei din familia al carei nume are semnificatia numerologica 6, lectia de viata comuna se refera la gasirea echitatii in familie si la evitarea extremelor comportamentale. Mediul familial este unul foarte stabil si care ii incurajeaza pe membrii familiei sa devina persoane responsabile si iubitoare. Insa in acelasi timp, sentimentele de datorie si loialitate pot fi atat de puternice, incat membrii familiei risca sa devina dogmatici si sa nu vada mai departe de confortul caminului lor.
De aceea, ei trebuie sa invete sa-i aprecieze cu adevarat si pe cei din afara familiei, evitand reactiile extreme fata de persoanele care nu se conformeaza regulilor lor de comportament corect si buna-crestere. In plus, ei au adesea nevoie sa se detaseze de sprijinul afectiv al familiei, spre a sta in fata vietii deschisi si increzatori in fortele proprii.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 7

Membrii acestei familii sunt inzestrati cel mai adesea cu un mental foarte activ si cu inclinatii filozofice si spirituale. De asemenea, ei sunt in cautarea constanta a perfectiunii, motiv pentru care au tendinta de a se acuza foarte mult atunci cand au impresia ca nu s-au ridicat la inaltimea standardelor auto-impuse. In aceste conditii, este de inteles ca membrii acestei familii vor face tot ce este posibil pentru a-si mentine o imagine impecabila, atat in plan social, cat si in fata celorlalti membri ai familiei.
Lectia lor comuna de viata se leaga acum de exprimarea deschisa a sinelui, care este posibila prin acceptarea imperfectiunii ce face parte in mod inevitabil din natura umana. In plus, odata ce vor acorda respectul cuvenit aspectelor <mundane> ale existentei, isi vor da seama ca perfectiunea umana consta de fapt in aprecierea pe deplin a vietii, imbratisand cu aceeasi deschidere fiecare fateta a acesteia.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 8

Pentru membrii acestei familii, tot ceea ce tine de puterea financiara si de statutul social este de prima importanta. Ei au acum toate atuurile pentru a-si asigura un trai indestulator si un prestigiu social de durata. Insa au si tendinta de a-si neglija sanatatea si relatiile apropiate pentru a ajunge acolo unde doresc.
De aceea, lectia comuna de viata pentru membrii acestei familii se refera la aprecierea valorii sanatatii, a meritelor celorlalti si a sprijinului oferit de acestia. In plus, ei trebuie sa invete sa se bucure de fiecare <mica> reusita obtinuta pe drumul lor catre succes, in loc sa se concentreze in mod exclusiv pe ajungerea la destinatie. Altfel, ei risca sa ajunga acolo si sa descopere ca viata nu are mai nicio bucurie sa le ofere.
 

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 9

Pentru cei din familia al carei nume are semnificatia numerologica 9, lectia de viata comuna se refera la exprimarea libera si constructiva a sentimentelor, dar si la ajutorul acordat celorlalti. Membrii acestei familii sunt inzestrati cu o imensa compasiune si putere de daruire, calitati pe care le pot folosi atat pentru cei dragi, cat si pentru cei din afara familiei.
Ei au de invatat lectia adaptabilitatii la emotiile celorlalti si la circumstantele exterioare familiei de provenienta. Au puterea de a-si comunica persuasiv gandurile si trairile, insa va trebui de multe ori sa astepte momentul potrivit pentru a o face. In plus, pentru a le fi cu adevarat de ajutor celorlalti, trebuie in primul rand sa se ajute pe ei insisi, invatand sa se adapteze din mers la noile situatii si atitudini. Iar in clipa in care cei din jur se vor arata pe deplin increzatori in ajutorul oferit de ei, membrii acestei familii vor stii ca se afla pe drumul cel bun

Autor: garbo.ro
Sursa: horoscop.garbo.ro  Marti, 26 Martie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu